Mebalux Swimmingpools

Pooltilbehør

Poolcover

Billede1
Billede3

Automatisk Lammelcover

Udføres i forskellige farver med skjult oprulning. Fås også med transparent overside for at optimere varmetilskud fra solen. Ring for pris og yderligere oplysninger

Manuelt Oprulningsstativ

Aluminium teleskoprør i 3 dele for tilpasning fra 2,70 op til 6,80 m. Termocover i kraftig bobleplast. Bendler for fastgørelse til oprulle-rør. Mobilt system - kan let køres i skjul af éen mand.

Skydetag

skydetag-1
skydetag-2
skydetag-3
skydetag-4

Muligheder for skydetag

Skydetage leveres med transparent, blåligt eller termo-plader på aluspær i mange udformninger. Består af flere sektioner tilpasset ethvert bassin i længde og bredde. Hver sektion kører på hjul i et fastgjort skinnesystem og kan betjenes meget manuelt let manuelt. Perfekt beskyttelse med snavs og løvfald samt optimal til udnyttelse af solens varmestråling. Kan aflåses som børnesikring.

Kemistyring

kemistyring-1
kemistyring-2

Saltklorinator for aut. klor-produktion.

Saltklorinator SMC20 består af en kontrolboks, flowcelle og flowføler, som omdanner og desinficerer vandet gennem salt. Saltklorinator udvikler natriumhypoklorit (NaClO) af saltvand gennem en elektrolyseproces som dræber bakterierne. Denne proces foregår i flowcellen, som har indbygget metalplader/elektroder. Normalt saltindhold i poolvand er 0,3 % til 0,5 %. Denne form for vandbehandling er meget skånsom for øjne og hud i forhold til manuel tilsætning af klor.

Komplet Poolstyring

Med DA-Gen for du en fuldautomatisk saltgenerator, hvor også pH værdien styres. Alle målinger kan udlæses til ekstern brug. WIFI modul er standard. Flowkontrol og temperatur læsning er standard og DA-Gen kan udbygges med følgende features:

  • Temperatur styring
  • Lys, pumpe, mv. kan tilsluttes
  • Turbiditetsmåling (vandets klarhed)
  • Saltindhold
  • Redox måling af klorindhold
  • 90-FC NM passer til pools op til 90 m3
  • Kan styres via WIFI

Poolvarme

varme-1
varme-2

Varmeveksler, Pahlen til sol- og fjernvarme eller anden vandbåren varmekilde

High-temp. - Titan/plast/glasfiber. Korrosionsfri varmeveksler til alle svømmebade, også til aggressivt vand med salt indhold. Sekundærside er udført i plast med glasfiberarmering. Primærsiden er udført titanium. Max tryk: Primær 5 bar Sekundær 4 bar.

Varmepumpe, luft til vand.

Varmepumpen udnytter luftens varme og omsætter den til varme i poolvandet. Leveres i forskellige størrelser afhængig af poolstørrelse og om det er indendørs eller udendørs. Komplet styring, programmering og termostat med opkobling til wifi og kontrol via mobiltelefon.

Er du på udkig efter en swimmingpool?

Går du med tanker om at få anlagt en swimmingpool så kontakt Mebalux allerede i dag. Sammen finder vi lige netop den professionelle løsning, der passer dig.